Döbbenetes színű kutyakölyök született Floridában: videó is készült róla

Természetes magyarázat van a bunda meglepő színére.

Zöld színű kutya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meglepő bundájú kutyakölyök jött a világra egy floridai kutyatenyészetben. Az állat szerencsére egészséges.

Zöld színű kutya

Egy Carole DeBruler nevű golden retriever tenyésztő különös videót osztott meg a Golden Treasures Kennel legújabb jövevényeiről. A legújabb alom egyik tagjának ugyanis zöld volt a szőre, írta az IFLScience. 

A különös színt a bilirubinnak vagy más néven biliverdinnek nevezett epefesték okozza, amivel még az anyaméhben találkozhatott a magzat. 

A kölyök szerencsére teljesen egészségesnek tűnik. A rendhagyó bunda nem jár semmilyen káros egészségügyi hatással, és hamarosan el is fog tűnni, így a kutyusnak olyan színe lesz, mint a fajtársainak. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

A "nyár nélküli év", amikor sötétség és sarkvidéki hideg lepte el a Földet - Még Magyarországon is érezhető volt

Szokatlan természeti jelenségek játszottak össze, ami elképesztő következményekkel járt.

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük